Wat het programma inhoudt

Het programma is specifiek erop gericht om in 90 dagen tijd minimaal 5 kilo vet te verliezen of spiermassa aan te maken, zodat je je weer fit gaat voelen en lekkerder (en slanker) in je vel komt te zitten. 

Hoe de coaching werkt

Tijdens een online-coachingprogramma krijgt je een volledig op maat gemaakt voedingsplan wat we stap voor stap gaan loslaten, zodat je aan het einde van het programma geen schema’s meer nodig hebt. Hierbij leer ik je vooral wat goed voor je werkt, en daar borduren we op voort. 


Om dit allemaal vol te blijven houden, zijn er wekelijkse check-ins. Hierbij gaan we uitgebreid in op de progressie en wat er nodig is om resultaten te blijven behalen. Een check-in kan bestaan uit een telefoongesprek, een videogesprek of e-mailcontact. Dit zijn ook de momenten waarop er intensief gecoacht wordt, zodat de nieuwe gewoontes steeds beter in jouw lifestyle wordt ingebakken. Gedurende het hele traject ben ik elke dag via Whatsapp voor jou bereikbaar voor vlugge vragen tussendoor of om gewoon even te kletsen. 


Eens per maand vraag ik je om je progressie in kaart te brengen aan de hand van het opmeten van je centimeters, gewicht en progressiefoto’s. Aan de hand daarvan maak ik zonodig aanpassingen in je programma. We hebben dus 90 dagen lang intensief contact met elkaar zodat je zeker weet dat je op het goede spoor blijft en gegarandeerd blijvende resultaten gaat boeken!