Solo en Solo+ programma

Solo

Ben jij klaar om je gezondheidsreis naar een hoger niveau te tillen en kun je dat prima op eigen kracht? Welkom mijn gloednieuwe Solo programma, waar jij alle ingrediënten van me krijgt voor jouw persoonlijke lifestyle en lichaamstransformatie. 

🥗 Op Maat Gemaakte Week Menu's: Geniet elke week van nieuwe, op maat gemaakte menu's die passen bij jouw smaak, voorkeuren en doelen. Je eet precies volgens je ideale voedingsbehoefte en dieetwensen. Ik doe het denk- en rekenwerk en jij volgt het plan. En indien gewenst kun je zelf tussentijds ook nog aan de knoppen draaien, je eigen eetdagboek bijhouden of de menu's aanpassen naar je eigen hand! Makkelijk toch?

💪 Persoonlijk Trainingsplan en Live Online Bootcamps: Je ontvangt elke drie maanden een compleet nieuw op maat gemaakt workout programma, aangepast aan jouw doelen en voorkeuren. Daarnaast heb je wekelijks toegang tot mijn live online bootcamps die jouw lichaam uitdagen en transformeren. Kun je daar niet live aan deelnemen? Je kunt ze altijd terugkijken! Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, ik zorg er iedere week voor dat je steeds het beste uit jezelf haalt! 

🧘🏻‍♂️ Werk aan je mindset: Plan rustmomenten in, volg geleide meditaties of blijf op de hoogte met de nieuwste blog-artikelen over het hebben van de juiste mindset om door te pakken met jouw doelen. Met de juiste mindset kun jij moeiteloos je plan blijven volgen zodat je steeds resultaat blijft boeken.

📊 Volg Je Vooruitgang: Met de app houd je moeiteloos al je resultaten bij en zie je jouw persoonlijke groei gedetailleerd voor je. Een visuele weergave van je inspanningen en successen motiveert je om door te zetten en jezelf te overtreffen.

📱 Team Antonis Coachings-app: Met toegang tot de Team Antonis coachings-app sta je er nooit alleen voor. Stel vragen, deel je successen en ontvang directe begeleiding via de 24/7 chatfunctie. Ik sta klaar om je directe vragen te beantwoorden en je op het juiste spoor te houden. Al het bovengenoemde vind je terug onder één knop. Zeg dus maar vaarwel tegen een appje voor zus en een appje voor zo. Ik houd van simpel en overzichtelijk, dus dat is precies wat ik jou aanbied!

🤝 Team Antonis Community: Sluit je aan bij onze hechte en ondersteunende community, waar gelijkgestemden net als jij samenkomen om elkaar te stimuleren en te inspireren. Deel je reis, vier elkaars overwinningen en bouw blijvende vriendschappen op terwijl je samen streeft naar persoonlijke overwinningen.

Wacht niet langer om de beste versie van jezelf te worden! Start vandaag nog met het Solo programma en laat je in alle opzichten begeleiden op je weg naar succes. 🚀 

I'M RIDIN' SOLO!

Solo+

Alles van het Solo programma, maar dan met maandelijkse begeleiding! Jij geeft iedere maand je progressiefoto's, gewicht en maten aan mij door, en aan de hand daarvan hebben we een uitgebreide coachingssessie. Hierbij beoordelen we je vooruitgang en bespreken we wat er voor jou nodig is om resultaten te blijven boeken. 

Uitgeplust? Je hebt op ieder moment de mogelijkheid om te switchen naar Solo.

I'M RIDIN' SOLO+

voorwaarden Solo

25/maand
  • Start ieder gewenst moment
  • Duur: Doorlopend, per maand opzegbaar
  • Elke week een nieuw op maat gemaakt weekmenu
  • Elke 3 maanden een nieuw persoonlijk trainingsplan
  • Wekelijks live online bootcamps
  • Team Antonis Coachingsapp voor 24/7 ondersteuning
  • Je wordt lid van de Team Antonis Community
  • Volg je vooruitgang via de Team Antonis Coachings-app
  • Antonis' coaching heeft inmiddels meer dan 50 geverifieerde 5-sterren reviews via Google en deze website
  • Kies je voor Solo+? Elke maand een uitgebreide coachingssessie. De kosten zijn in dit geval 25,- per maand extra