Team Antonis

Over Antonis

Antonis is jouw
online personal coach
voor een gezond, slank en sterk lichaam

Hoi! Ik ben Antonis Diakakis en help als coach drukbezette, werkende mensen de gezondheid terug op de rit te krijgen. Samen werken we naar een slanker, gespierder lichaam zodat jij je weer lekker voelt in je kleding en zonder schaamte een zwembroek of bikini aan durft te trekken.

Doordat we ouder worden en daarmee allerlei verantwoordelijkheden erbij krijgen; een drukke baan, misschien een jong gezin, komt onze eigen gezondheid niet altijd meer op de eerste plek.

Met mijn kennis en praktijkervaring (en de nodige diploma’s op zak) kan ik jou helpen de gezondheid terug op de rit te krijgen, zodat je eindelijk kunt werken naar het lichaam dat je eigenlijk graag wilt! Inmiddels heb ik al meer dan honderd mensen mogen helpen naar een lichaam waar ze met recht trots op mogen zijn.

Wil je een plattere buik? Bredere schouders? Grotere armen? Of je gewoon lekker voelen in een wat strakker shirt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik stop niet tot we samen jouw gewenste resultaat hebben behaald.