Ik coach vanuit kennis, ervaring en menselijke connectie.
Lees hier mijn verhaal.

Coach Antonis

Precision Nutrition Level 2 Master Coach, Personal trainer

Goed dat je even de tijd neemt om wat meer over mij te weten te komen. Mijn naam is Andonny, of coach Antonis, zoals de meeste mij kennen. Ik denk dat mijn hele leven één grote voorbereiding is geweest op wat ik nu mag doen, namelijk andere mensen helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen door te werken aan een slanker, strakker en sterker lichaam. 

Ik neem je even mee terug in de tijd. Op de lagere school had ik weinig vriendjes. Ik paste ik niet tussen de voetballende of oorlogje-spelende jongensgroepjes en trok daardoor veel alleen of met wat vriendinnetjes op. Ook tijdens mijn puberteit en 20-er jaren heb ik mij onzeker gevoeld. Onzeker over mijn geaardheid, onzeker over mijn dunne en jongensachtige lichaam, onzeker binnen mijn relaties, onzeker over mijn plek in de maatschappij. Ik zat nooit echt lekker in mijn vel en wist niet goed wat ik nu precies uit het leven wilde halen.

In de zomer van 2011 kwam ik in aanraking met hardlopen. Ik stopte toen met roken en vond dat ik aan mijn conditie moest werken. Voor iemand die tijdens de gymlessen op school altijd een zelfgeschreven ‘’briefje van mijn moeder’’ bij zich had om niet mee te hoeven gymmen, was dit een enorme stap. Het hardlopen werd een hobby, ik vond het leuk. Tijdens het lopen voelde ik me vrij. Overal waar ik ging, nam ik mijn hardloopschoenen mee naartoe. Ik heb hardgelopen in Luxemburg, Australië, Griekenland, Duitsland. 

Niet veel jaren later zette ik mijn eerste stappen in de sportschool. Ik merkte dat het bezig zijn met mijn lichaam me meer zelfvertrouwen gaf. Ik zag mijn lichaam steeds meer veranderen, steeds mannelijker worden. Daardoor ging ik rechtop lopen. Ik sprak meer mijn mening uit. Ik voelde me steeds lekkerder in mijn vel zitten en de gedachte ‘’ik doe er niet zo toe’’ veranderde in ‘’ik mag er wezen’’. 

Sporten en een gezonde lifestyle hebben mij een identiteit en een stem gegeven. In 2018 heb ik me volledig omgeschoold tot fitness instructeur, online personal trainer, voedings – en veranderingscoach. Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen die zich ook onzeker voelen – om wat voor reden dan ook – te helpen werken aan een strakker, sterker en slanker lichaam, zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en zich weer lekker in hun vel voelen zitten.