Professionele Health &
Lifestyle
Coaching

Ik help mensen zich weer lekker in hun vel te laten zitten. Letterlijk.

Precision Nutrition Level 2 Master Coach & Personal Trainer

coach Antonis

Mijn naam is Andonny, beter bekend als coach Antonis. Of zoals de meeste van mijn coachees me noemen: ‘’de stok achter de deur om mijn doelen te bereiken!’’. Ik ben Precision Nutrition Level 2 Master coach & personal trainer en gespecialiseerd in vetverlies. 

Meer mensen dan ooit zijn op zoek naar hulp bij hun gezondheid en welzijn. Maar de tijd dat 'gezondheidscoaching' alleen maar betekent dat je mensen vertelt meer squats te doen, meer groenten te eten en positieve gedachten te denken, zijn voorbij.

Mensen willen meer. En terecht. Omdat ze weten dat ze meer nodig hebben om echt te gedijen op alle gebieden van het leven.

Lees verder

Onze nieuwste transformatie

Deze jongeman was absoluut niet tevreden met zichzelf wanneer hij in de spiegel keek. Dat gaf een deuk op zijn zelfvertrouwen en hij wist niet waar of hoe hij moest beginnen om het tij te keren. Daardoor heeft hij steeds een sterke drive voor zichzelf gehad om het allerbeste uit de coaching te halen. Op drie maanden tijd is hij maar liefst 9 kilo afgevallen en daarmee ruim 32 CM waarvan 16 CM rond zijn buik. Dat is meer dan 5 CM per maand! Je kunt je voorstellen hoe super trots ik ben als coach. We werken nu samen aan een decompositie van zijn lichaam met een progressief krachttrainingsplan.

Bekijk alle transformaties

Melanie

Een super fijne coach. Die veel mensenkennis heeft en daardoor zijn klanten goed kan begeleiden. Het contact is altijd erg fijn. Kortom een fijne, motiverende coach die graag voor je klaar staat. Veel kennis heeft en als hij het even niet weet, het eerlijk zegt en het uit gaat zoeken. Zeker een aanrader!!

Richard

Antonis is een zeer behulpzaam en professionele coach die persoonlijke aandacht aan je geeft en op een positieve manier feedback geeft. Hij weet waar hij het over heeft en regeert altijd erg vlot op mailtjes en appjes. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede fitness coach die je ook ondersteund bij voeding en gewoontes.

Michel

Antonis is een goede, ervaren en fijne coach die de tijd neemt om je echte persoonlijke begeleiding te geven. Iemand die je motiveert om het beste uit jezelf te halen en altijd een positieve insteek gebruikt.