Beleef Griekenland: Actieve Vakanties op Kreta

Ontdek Actieve Avonturen in Griekenland

Stel je eens voor dat je ‘s ochtends ontwaakt met een adembenemend uitzicht over de glinsterende zee en majestueuze bergen van Kreta. De dag begint met een gezond en voedzaam ontbijt, gevolgd door een opwindende en avontuurlijke hike.

Of je begint de dag met een persoonlijke trainingssessie onder de stralende Griekse zon, gevolgd door het verkennen van een pittoresk stadje te voet. Het beste van alles? Je beleeft dit niet in je eentje, maar samen met een kleine groep van twee tot vier gelijkgestemde reizigers waarmee je de hele week optrekt.

Dit is wat je kunt verwachten tijdens een Fitvakantie met Team Antonis, en dit alles vindt plaats op het prachtige Griekse eiland Kreta. Gedurende een hele week doorbreken we je normale routine om samen aan jouw gezondheidsdoelen te werken. We richten ons op de drie belangrijkste pijlers om in topvorm te komen en te blijven: Lichaam, Voeding en Mindset.

Maar we gaan verder dan dat. Na de Fitvakantie blijf ik je nog een maand online coachen, zodat je de opgedane motivatie en gezonde gewoonten kunt voortzetten in je dagelijkse leven.

Kortom, als je op zoek bent naar een actieve vakantie in Griekenland waarbij je niet alleen je lichaam traint, maar ook je mindset en voedingspatroon verbetert, dan zijn onze Fitvakanties op Kreta precies wat je nodig hebt. Wij geloven dat het niet alleen gaat om het bereiken van je doelen, maar ook om het behouden van een gezonde levensstijl op de lange termijn.

Met de schitterende natuur van Kreta als je speelplaats en mijn toewijding als jouw coach, kun je een transformatieve ervaring verwachten die je nog lang bij zal blijven.

Dus, waar wacht je nog op? Boek nu jouw actieve vakantie in Griekenland en ontdek het betoverende Kreta met Team Antonis. Laat deze kans niet voorbijgaan om jezelf te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Zo ziet je verblijf eruit tijdens de Fitvakantie

Dit staat je te wachten

Dag 1

Aankomst + rondleiding accommodatie + gezamenlijke maaltijd

Dag 2

16 KM Hiken door de grootste kloof van Europa  + boottrip langs zuidkust van het eiland

Dag 3

Bootcamp + coachingsgesprek + les en proeverij over lokale superfoods + fietsrit

Dag 4

Bootcamp + vrije middag

Dag 5

Bootcamp + Mountainbike trip door de bergen + waterfietsen over schildpaddenmeer

Dag 6

Bootcamp + stadswandeling door eeuwenoud Chania + hike in de wildernis 

Dag 7

Bootcamp + Kajakken door de baai van Souda + + samen de week afsluiten

Dag 8

Vertrek

*Indeling van de dagen en activiteiten kan afwijken van bovenstaand voorbeeld

Locatie op het eiland

Praktische zaken

Voorwaarden

1.099
  • De prijs is inclusief vervoer van en naar het vliegveld (Chania), verblijf, alle activiteiten, alle hoofdmaaltijden*, coaching tijdens de vakantie, een maand online na-begeleiding. *tijdens de fitvakantie heb je 1 middag en avond voor jezelf, waarbij je zelf voor je eigen maaltijden verantwoordelijk bent.
  • De prijs is exclusief vliegtickets
  • De maximale groepsgrootte is tot drie personen (meer in overleg). Je dient zelf zorg te dragen voor een Europese reisverzekering.
  • Beschikbare data is in overleg. In 2023 zijn er nog mogelijkheden in oktober en november. In 2024 zijn er mogelijkheden in april, mei, juni, september, oktober en november. Druk op onderstaande knop om meer informatie op te vragen over de mogelijkheden en beschikbaarheid.
Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een definitieve reservering voor de Fitvakantie is gemaakt en bevestigd, geldt voor annulering van deze reservering het volgende:

              Bij annulering van 14 dagen tot 3 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50%.

              Bij annulering van 3 dagen of minder voor de aankomstdatum bedragen de  annuleringskosten 100 %.

 

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dien je de annulering zo spoedig mogelijk per e-mail of telefonisch aan me door te geven.

 

Na overleg zal het afgesproken bedrag zo spoedig mogelijk aan je worden overgemaakt, doch uiterlijk binnen 21 dagen.

 

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats, annuleringskosten ben je ook verschuldigd als je niet komt opdagen. (No Show)

 

De reservering kan volledig worden opgezegd in de volgende gevallen: in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname, een positieve Covid-19 test vlak voor vertrek of covid-19 gerelateerde overheidsrestricties (zoals een lockdown of vliegverbod).

 

In één van deze gevallen zal ik je zo spoedig mogelijk een alternatief aanbod doen toekomen.

 

Is dit niet mogelijk of accepteer je het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorting van het volledige bedrag van de aanbetaling plaatsvinden. Vanzelfsprekend is Team Antonis niet verantwoordelijk voor de kosten van jouw vliegticket. Bij annulering van een Fitvakantie om wat voor reden dan ook, dien je zelf bij de vliegmaatschappij of jouw reisverzekering de kosten te declareren. 

Referenties

De Fitvakantie was voor mij grensverleggende. De activiteiten waren uitdagend en goed vol te houden. Behalve 1 mountainbike tocht. Ik had niet verwacht dat ik mezelf zo tegen zou komen. Het is dan wel een hele voldoening dat het mij toch gelukt is om uit te fietsen. Het eten van de Fitvakantie was echt geweldig en de B enB was erg fijn, goed werkende airco, fijne badkamer en top Bedden. Het is zo fijn na een dag flink sporten om neer te ploffen in een goed bed. De Fitvakantie kan ik iedereen aanraden, want Antonis maakt een programma op maat. Dus schrik niet van mijn mountainbike ervaring. Ik ben zoals Gimli in Lord of de rings zei. Dwergen zijn sprinters en gevaarlijk op korte afstand. Je moet ze geen lange afstanden laten rennen. that's me.
Ik wil met name Antonis bedanken voor de fijne vakantie en prettige coaching.

Suzan

NL

De fitvakantie heeft mij in alle opzichten uitgedaagd en weer op scherp gezet.

Richard

NL

Tijdens de fitvakantie ben ik totaal verliefd geworden op de Griekse natuur. Ik kom volgend jaar weer terug.

Niels

NL

Het was een topweek met veel gezelligheid en sportiviteit. Reken er maar op dat ik vaker kom.

Hanan

NL

Het was een super week waarin ik het echt naar mijn zin heb gehad. Ik ben volgend jaar weer van de partij!

Jeroen

NL

Keurig verzorgd, fijn groot bed. Keuken van alle gemakken voorzien. Koud water in de koelkast. Bad was fijn met plenty warm water. Elke dag schone handdoeken, bed verschoond halverwege de week. 
Verschillende zitjes op het balkon. Tuin netjes op orde. Geen idee wat er nog beter kan, voelde me welkom en verwend deze vakantie. 

Annemarie

NL

Ik sta weer helemaal op scherp en dat heeft z'n vruchten afgeworpen na afloop van de fitvakantie. Ik ben in mijn beste shape sinds heel lange tijd.

Bert

NL

De fitvakantie is een mooie mix tussen elke dag iets actiefs doen, werken aan mijn goals en tegelijkertijd ook iets van het eiland zien. Zeker voor herhaling vatbaar.

Danny

NL

De 5 meest gestelde vragen

Moet ik een bepaald niveau van fitheid hebben om op Fitvakantie te kunnen komen?

Nope! Er is geen minimale instap-fitheid waaraan je moet voldoen. Ik stel de Fitvakantie samen op basis van jouw huidige niveau. Als je op dit moment niet sport en weinig beweegt en het tóch leuk lijkt om op FitVakantie te komen – misschien juist als kick-off om weer in beweging te komen – dan kan dat!

Wat als ik in een groep terecht kom die al veel fitter is dan ik, en ik de zwakste van de groep ben?

Geen zorgen. Aan voorhand van een FitVakantie stel ik je een aantal vragen om te bepalen wat je niveau van fitheid is. Ik stel geen groep samen met uiteenlopende niveaus. Je komt dus altijd in een groepje terecht van  een gelijkwaardig niveau fitheid en daar zijn de activiteiten ook op aangepast.

Ik vind FitVakantie een beetje angstaanjagend klinken: Is er wel tijd en ruimte ook voor minder intensieve dingen?

Tuuuuurlijk wel! Ik zorg voor een balans tussen sportieve en actieve daginvullingen, afgewisseld met ontspanning: zwemmen, naar het strand, een dag voor jezelf waar je mooie culturele dingen kunt bezoeken. Natuurlijk ligt de klemtoon op Fitheid en gezondheid, maar wel in balans met een vakantiegevoel en plezier. Mijn doel als coach en trainer is dat je na afloop kunt zeggen: het was super gaaf, ik ben in veel opzichten uitgedaagd en ik heb enorm genoten van de vakantie.

Ik wil heel graag komen, maar kan dat ook alleen?

Ja, juist! Veruit de meeste mensen doen dit alleen en omdat het in een small groep-verband is (maximaal 3 tot 4 personen), sta je er vanaf de eerste minuut al niet meer alleen voor. We besteden deze vakantie allemaal met hetzelfde doel: nóg fitter worden en lekker genieten van een gezellige vakantie!

Leuk zo’n Fitvakantie, maar ik ben wel gesteld op mijn privacy. Ik kom toch niet in een stapelbed terecht met een groepje wildvreemden?

Dat is precies de reden dat ik de groep klein houd. Onze B&B beschikt over 2 prachtige appartementen en een villa met twee slaapkamers. Kom je samen met een bekende zoals een vriend of vriendin of je partner? Dan is de villa een goede optie. Je krijgt dan allebei een eigen slaapkamer en allebei een eigen badkamer. Kom je alleen? Dan krijg je een appartement helemaal voor jezelf! En onze bedden slapen heerlijk, beloofd 🙂

Actieve fitvakantie Kreta

Wil je een actieve vakantie in Griekenland? Kies voor een Fitvakantie op Kreta en word de beste versie van jezelf. Reserveren is eenvoudig. Boek vandaag!