Ik ondersteun werkende moeders met vitaliteit herwinnen, zelfzorg en balans creƫren in hun drukke dagelijks bestaan.

Marijke

Vitaliteitscoach

Gespecialiseerd in het begeleiden van moeders om terug in hun kracht te komen staan en een gebalanceerd vitaal leven creƫren.

Wat ontzettend leuk dat je een moment neemt om meer over mijn passie voor gezondheid en vitaliteit te leren! Ik ben Marijke, een toegewijde moeder van twee prachtige kinderen, en ik deel mijn leven met mijn gezin.

Mijn leven beschouw ik als een voortdurende ontdekkingsreis, vooral op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Terugkijkend naar mijn jeugd herinner ik me weinig momenten waarin ik bewust was van het belang van mijn eigen gezondheid. Mijn focus lag voornamelijk op de verwachtingen van anderen, waardoor mijn eigen welzijn op de achtergrond raakte.

Mijn persoonlijke groei in vitaliteit

Gedurende de jaren heb ik geleerd dat het niet alleen gaat om weten dat gezondheid belangrijk is, maar ook om het daadwerkelijk voelen van vitaliteit. Mijn carriĆØre in de zorg-en-welzijnssector bracht niet alleen voldoening, maar ook bewustwording van het cruciale belang van een gezonde levensstijl.

‘Lekker in mijn vel zitten’ is voor mij niet alleen mentaal, maar vooral fysiek van belang. Ondanks een gezond lichaam en een ‘makkelijke’ bouw, besefte ik dat mijn welzijn werd beĆÆnvloed door mijn levenservaringen.

Ā 

De impact van balans en vitaliteit op mijn fysieke gesteldheid groeide, vooral na het stichten van mijn gezin. Hierdoor ontdekte ik hoe beweging, ontspanning, rust en gezonde voeding bijdragen aan het creƫren van een vitaal leven.

In maart 2023 nam ik een belangrijke stap door met mijn gezin naar Portugal te verhuizen. Het is mijn overtuiging dat het actief nastreven van een gezonde levensstijl niet alleen een persoonlijke keuze is, maar ook anderen kan inspireren.

Mijn benadering als coach

Balans, aandacht en tevredenheid zijn niet alleen levenswijzen die mijn leven beĆÆnvloeden, maar ze vormen ook de kern van mijn benadering als coach. Als coach ben ik vastberaden anderen te helpen hun eigen reis naar gezondheid en vitaliteit te omarmen.

Coaching kan een krachtig hulpmiddel zijn op weg naar een gezonder en vitaler leven. Klik hieronder om te ontdekken hoe coaching jou kan helpen, net zoals het mij geholpen heeft. Samen kunnen we werken aan jouw balans, vitaliteit en tevredenheid.